Vant bil hos VG

Vant bil hos VG

4. februar 2019 Off By orkelbog

Knut Johansen fra Elverum fikk drømmen sin oppfylt da han vant en bil av VG! Vinneren var selvsagt storfornøyd med fangsten, og kunne konstatere at utholdenhet lønner seg.

I løpet av den siste tiden har storavisen VG hatt en konkurranse i sin papirutgave av avisen hvor leserne har kunnet delta i konkurransen om å vinne en bil, og Johansen fikk endelig full klaff for sitt arbeide.

Koder via SMS
Johansen selv betegner det hele som uvirkelig og for å vinne bilen hr han sendt inn koder som står i avisen via SMS, og han har dermed vært med i trekningen av et reisegavekort som gis bort daglig. Èn gang i måneden trekkes det imidlertid en bil, og det var her at Johansen fikk full klaff!

Han har lest VG hver eneste dag og han har sendt inn kodene hele tiden med et lønnlig håp om å vinne. Hver gang han har sendt inn har har fått en tilbakemelding om at han ikke har vunnet men at han kunne prøve på nytt dagen etterpå. Det har han altså gjort og til slutt kastet det av seg.

Det var på lørdagen at gladmeldingen kom, og først fikk han en tekstmelding som fortalte om det glade budskapet. En kort stund etterpå ringte man fra VG og spurte om SMSen var mottatt, og de bekreftet samtidig at han faktisk hadde vunnet bilden.

Henter premien denne uka

Johansen reiser denne uken inn til hovedstaden for å hente nyvinningen og han er meget spent på å bli kjent med bilden. Foreløpig er han ikke helt sikker på hva han skal gjøre med den gamle bilen, og det ligger nok i kortene at den blir solgt.

Han gleder seg til å prøve det nye gliset, og vi gratulerer Knut Johansen fra Elverum med en helt ny Suzuki Swift 4×4!