Finansiering – leasing – garanti

Finansiering

Vi ordner med lån til deg til gunstig rente. Staten sier dog at vi må kreve deg for 35% kontant. Dette kan være penger eller din innbyttebil. Har du ikke 35% kontant, men annen god sikkerhet kan vi formidle lån uten denne begrensning direkte fra vår bankforbindelse. Papirarbeid, tinglysning, pant: Vi ordner det. Signer og kjør. Biler som blir førstegangs-registrert i Norge kan også leases.

Leasing

De av våre biler som ikke allerede er registrert, d.v.s. bruktimporterte, kan leases. Vi vil imidlertid ikke anbefale denne finansieringsformen lengre, da den er blitt ugunstig for kunden. Kan kun anbefales for kunder, som er inneforstått med at den er dyrere, og er beredt til å ta disse ekstrakostnadene for å slippe å selge/bytte inn bilen.

Garanti

Vi kontrollerer våre biler nøye før kjøp. Etterpå kontrollerer vi dem ennå en gang, for å ta vekk småfeil som irriterer. I og med at vi kjøper mange biler langt unna, sier det seg selv at det er få som «prøvekjører» sine biler så mye som oss. Vi reparerer slik at vi kan sette minimum karakteren «B» på tilstands-rapporten. Vi gir 3 – 12 måneders garanti uten forbehold. Vi lever dessuten etter mottoet at: Det er bedre å betale ut litt for mye, enn å være vanskelige. Derfor har vi ikke vært i noen rettsal ennå.