Ekte Bil-sex Historier, Fordi Veien Kan Være En Sexy Plass

Ekte Bil-sex Historier, Fordi Veien Kan Være En Sexy Plass

20. desember 2019 Off By orkelbog

Biler fremkalle autonomi og eventyr: den malende motoren reagerer på berøring, slik pulsen øker når hastigheten øker. Det er ikke rart at det å ha sex i bilen, ifølge en ny studie, fortsatt er en stor ting i hele Amerika. For mange unge gledessøkende ungdommer, er det like viktig å utforske de ukjente stedene i baksetet som å manøvrere en bil på den åpne veien.

Psykologer ved University of South Dakota har nylig kartlagt 706 studenter om deres auto-erotiske tilbøyeligheter. Av de 195 mannlige og 511 kvinnelige forsøkspersoner rapporterte 60 prosent å ha hatt sex i en parkert bil ved en alder av 17. Menn hadde en tendens til å se på bil-sex mer gunstig enn kvinner gjorde, men de fleste så på det som “et hyggelig, seksuelt og romantisk eventyr» – og ikke bare for en enkelt hook-up heller. Åttifire prosent av de spurte rapporterer å ha hatt bil-sex med en alvorlig romantisk partner. «Folk har sex i bilene sine, fordi det er det eneste stedet de har! Jeg tror det har alltid vært litt vanskelig og ubehagelig, og det vil det alltid være, «forholdsterapeut Aimee Hartstein, LCSW forteller til Bustle. ‘Det handler om bekvemmelighet, personvern og tilgang.’

Studie forfatteren Cindy Struckman-Johnson sier til The Daily Beast at sex i parkert bil er “en adferd som er knyttet til alvorlig dating, som noen mener holder på å dø ut.” Tvert imot så «dater ikke» Millenials på samme måte som de «ikke har sex i bilen,» tilsynelatende, fordi enkelte ting vil aldri gå ut av mote.

Aldri glem å ha på sexy undertøy når du er i bilen.

I ære av denne tidløse handling, har jeg hentet 12 anekdoter fra folk om deres erfaringer med sex på hjul.

«Jeg datet denne fyren da jeg var en freshmen i college, og han var mega deilig. Han hentet meg hjemme en kveld, og han kjørte meg til denne parkeringsplassen [ved en butikk] det var ganske tomt og mørkt. Vi drev å tørrjukket litt først og da ting ble virkelig digg. akkurat da vi var i ferd med å kn*lle, kommer en politimann opp ved siden av oss med sterkt lys og fyren hoppet opp av nervøsitet og akkurat når politimannen banket på vinduet, fikk han kuken sin fast i glidelåsen på buksen som ikke bare viste frem utstyret, men den blødende forhuden også. den stakkars fyren var så flau og på toppen av forlegenhet, fikk han en innkalling og ble fortalt om å ikke komme til den [butikken] igjen.»

«En 1995 Saturn er ikke en god bil å ha sex i. Det har bøtteseter foran og bak. Ingen justering.»

«En dame jeg datet for noen år siden tok meg til Cali på en av vennene hennes sitt goth/fetish bryllup og etter bryllupet kjørte vi til en fest. På veien dit finger p*lte hun meg ned Santa Monica blvd. Det var ganske digg også fordi folk kunne se oss siden vi noen ganger satt fast i trafikken.»

«Så hadde jeg min første kjæreste, som i, hun var bokstavelig talt ALT i livet mitt på High School. Jeg var 15, og jeg var virkelig, virkelig, virkelig kåt. Vi kjørte dypt inn i skogen bak Cobb County rednings senter for dyr og la ned setene i min 1995 Toyota Camry ned, og på en måte, prøvde å gjøre det? jeg innser nå vi begge faket det for å sette en stopper for det som ellers var en altfor lang kline-økt «.

«Jeg er 17 år gammel og hadde datet min 19 år gamle kjæreste C. I omtrent ett år på dette punktet. Vi hadde hatt sex et par ganger tidligere, men det var aldri noe spektakulært. Det var fredag kveld og vi var på vei hjem fra et show da vi fant ut at vi lå litt foran tidsskjemaet. Jeg hadde fortalt pappa at jeg skulle være hjemme klokken 11, og klokken var såvidt 10. Vi bestemte oss for å ta en liten svipptur innom en liten skogsvei, kom noen meter inn i skogen og skrudde lysene av. Jeg dro av meg trusen, hoppet på ham og red ham som en cowgirl. Halvveis gjennom økten (etter han uventet klarte å ta jomfruhinnen min – jeg tipper stillingen hadde noe å gjøre med det) så vi noen lys komme bak oss. Jeg stupte tilbake i passasjersetet dro opp de blodige trusene og buksene så fort jeg kunne og satt der helt forskrekket idet en politimann troppet opp og lyste inn vinduet med lommelykten. Han ba oss om ID, men etter et par neglbitende øyeblikk lot han oss motvillig kjøre avgårde. Tanken på reaksjonen til faren min hvis politimannen hadde valgt å anholde oss hjemsøker drømmene mine den dag i dag.»

«Min første gang i bilen skjedde på parkeringsplassen til kirken. Jeg var 19 og på en fest med venner og en jente som var en felles venn med gitarspilleren min. Det begynte å bli ganske varmt i huset så vi valgte å gå ut en tur og kjøle oss ned. Jenta kom ut for å prate og flørte. Hun spurte: «Så jeg kjenner deg fra et annet sted enn den felles vennen ikke sant.» Jeg svarte «Ja, i drømmene dine» Uten å helt forstå det så funket det. Hun hoppet på meg og vi begynte å kline på panseret til den parkerte bilen min. På dette punktet hadde flere andre på festen valgt å gå ut for litt frisk luft, og noen av dem hadde begynt å komme bort til oss for å se på. Etter en stund hadde jeg lyst å gå ned på henne, så jeg løftet henne opp og kastet henne på panseret, rev trusen av fra under skjørtet hennes og begynte å gå ned på henne. Ettersom flere folk samlet seg, bestemte jeg at det var på tide med et skikkelig show, så vi reiste oss opp, strippet av klærne, og jeg bøyde henne over panseret. Vi hadde sex på toppen av bilen min i ca 25 minutter foran omtrent et dusin mennesker. Det var spennende! Jeg er vanligvis ikke mye av en ekshibisjonist, men det var intenst.»