Den Beste Måtene å Ha Sex i En Bil, Ifølge Over 1000 Amerikanere

Den Beste Måtene å Ha Sex i En Bil, Ifølge Over 1000 Amerikanere

22. april 2019 Off By orkelbog

Enten du gjør det ut av nødvendighet eller for å prøve ut en seksuell fantasi, er det faktisk super vanlig å ta en runde i bilen. Faktisk så er det utført en fersk undersøkelse av CrazyLove, fant ut at nesten 85 prosent av de spurte sier de har hatt sex i en bil. Tydeligvis ligger dette på bucket-listen til folk flest.

«Grunnen til at sex i bilen er så ‘hot’, er at det er et eventyrlig område, spesielt hvis du er i et langvarig forhold,» Myisha Battle, Sertifisert Sexual Veileder forteller Bustle. «Generelt sett er noveller et deilig tema. Å blande sammen ting er sexy og å endre setting er en veldig effektiv måte å blusse opp et ellers forutsigbart sexliv.»

Hvis du har hatt sex i en bil, er du sannsynligvis klar over at det ikke alltid er så sexy som filmer gjør det til. Med mindre du gjør det i en minivan eller en SUV er plassen veldig begrenset. Dessverre, så ble ikke kompakte sedaner laget for å at to voksne voksne skal ha det litt moro i baksetet. Det er derfor CrazyLove.no kartlagt hvordan 1000 voksne ville hatt sex i bilen.

Den vanligste seksuelle handlingen i bilen blant alle aldersgrupper er samleie. Baby Boomers og Gen X folkene har mer tradisjonell sex enn oral og felles onanering. Millennials, på den annen side, har oral oftere enn noe annet. Millenial kvinner har en tendens til å ha samleie i biler nesten fem prosent mer enn Millenial menn, men det motsatte er tilfelle når det kommer til muntlig eksamen. Felles onanering var den minst populære akten i bilen blant alle aldersgrupper.

Så det er en forskjell på hvordan man ønsker å utføre akten. Men det er ikke alt. Ifølge studien, hvis du ønsker å ha god sex i bilen, er disse tingene verdt å huske på:

1.Biltypen Har Noe å Si

Sengegymnastikk i en liten bil kan være en stor utfordring, og det er derfor Millennials sier at de foretrekker å gjøre det i en SUV over noen andre typer kjøretøy. Ut av alle de andre kjøretøy alternativene der ute, har sex i en SUV den høyeste kundetilfredshet på 3,4/5. Kupeer og små pickuper fikk også 3,4, mens blandingsbiler og sedaner fikk 3.2 på tilfredsstillelse skalaen.

Selv om SUV er en av de beste bilene å ha sex i, er sedaner de mest vanlige bilene å bruke. Faktisk har et flertall på 66 prosent sagt at de har hatt sex i en sedan sammenlignet med 40 prosent for SUVer.

2.Cowgirl Er Den Mest Tilfredsstillende Stillingen

Det er begrenset hva du kan gjøre i en bil. Men ut av alle de forskjellige sex stillingene du faktisk kan gjøre i bilen, er cowgirl nummer én. Folk ga det en 3,5/5 på tilfreds skalaen. Den nest beste posisjon er doggy style, etterfulgt av sittende cowgirl, reverse cowgirl og misjonær. På bunnen av listen er 69. Ikke overraskende så fikk 69 bare 2,3/5 på skalaen. Det er en digg stilling, men definitivt langt fra bil-vennlig.

3.Baksetet Er Fortsatt Den Beste Plassen å Gjøre Det På i Bilen

Det sier seg egentlig selv, men folk som har sex i biler sier at baksetet er det beste stedet å gjøre det på. Folk vurderer sex i baksetet som 4,3/5 på tilfredshet skalaen. Det nest mest populære stedet å gjøre det på i en bil er i passasjersetet, etterfulgt av førersetet. Bagasjerommet er det minst populære stedet med mindre du har en pickup. Bagasjerommet på en pickup får 3.2/5 på tilfredshet skalaen.

Når det kommer til utsiden av bilen, foretrekker folk å stå opp mot siden i forhold til å ligge på taket, eller på panseret.

4.Beliggenheten Betyr Noe

En av de beste tingene med å gjøre det i en bil er muligheten til å gjøre det hvor du vil. Hvis du tenner på å gjøre det offentlige, er det mest populære stedet på en parkeringsplass. På andreplass i undersøkelsen havnet et avsidesliggende sted, etterfulgt av en innkjørsel, på siden av veien, og et utkikkspunkt. Det minst populære stedet er i et parkeringshus. Men selvfølgelig, når dere velger å ha sex i en bil, er det viktig å være oppmerksom på at du ikke gjør noe som kan få deg i alvorlige problemer.

Hvis du vil at bil-sex opplevelsen skal være god, sier Battle at man bør planlegge fremover. Det betyr at man bør finne et bortgjemt sted for å minimere risikoen for å bli tatt. Hvis du kan bruke et større kjøretøy som en SUV, så gjør det.

«Ikke prøv å bli for kreativ med stillinger,» sier hun. «I en bil, har du begrenset med plass til å manøvrere, så holde deg til det grunnleggende. Oral sex kan være morsomt, men jeg fraråder å gjøre det mens man kjører som kan ende i katastrofe. Skal du først ha sex i bilen, gjør det med partneren din, å være utro i bilen er klisjé.»

Å ha sex i en bil er kanskje ikke førstevalget ditt når det kommer til sex, men noen ganger er det det eneste alternativet – eller bare en enkel måte å gjøre hverdagen litt mer spennende. Når du har funnet den beste måten å¨gjøre det på, kan det bli en positiv opplevelse.

Mer tips sex i bil finner du i cosmopolitan.